Utóápolási Tájékoztató

Utóápolási Tájékoztató

A friss sminktetoválások először sötét, intenzív színűek, ettől nem kell megijedni, mert a tetoválás még 2-3 árnyalatot világosodni fog.

A végleges szín a pigment beépülését követően, az az kb. 4 hét után mutatkozik meg. Ezután esedékes a korrekció, ahol átnézzük, ellenőrizzük a tetoválás színét és formáját.

A tetovált felületet CSAK a tőlem kapott utóápoló krémmel szabad kezelni napi 2-3-szor, de viszketés, húzódás esetén lehet többször is, viszont mindig NAGYON VÉKONYAN!!!

A tetováláson képződik egy var réteg amit TILOS kapargatni, vakargatni, piszkálni, mert ez foltos gyógyulást eredményez.

Közvetlen a var leesését követően, nagyon halvány lesz a szín, ami fokozatos bőrbeépülésével visszasötétedik.

Előfordulhat duzzanat, püffedtség, ezt lehet jegelni, de egyszerre 10 percnél tovább a sminktetováláson, mert akkor elfagy.

2-3 napig nagyon izzasztó sporttevékenység nem végezhető és egyáltalán ne érje víz, utána is csak átfolyó.

Áztatni NEM SZABAD!Tetoválást követő 4 hétig TILOS a Szanuna, Szolárium, Uszoda, Gőz.

Egy sminktetoválás akkor nevezhető elkészültnek ha a korrekció is megtörtént, így az első alkalom után észlelhetsz valamilyen hiányt, vagy világosnak ítéled meg a színt, ne ess pánikba, mert a korrekción tökéletesítünk az eredményen.

Takács Zita

Takács Zita Kozmetikus, Sminktetováló, Be Glam Alapító

A Szakmám megszállottja vagyok! 14 éves koromban kezdődött, mikor esküvőkön kezdtem sminkelni, a Kozmetikus szakma megszerzésével folytatódott Magyarország legjobb Kozmetikus iskolájában, valamint a Sminktetoválás kitanulásával és tudásom folyamatos fejlesztésével teljesedett ki a szakma iránti “szerelmem”.

Ez egy olyan szakma, amiben mindig van mit tanulni és magasabb szintre fejlődni.

Tudásszomjam olthatatlan, így a továbbképzéseknek köszönhetően mindig a legújabb technikákkal állok napra készen vendégeim számára.

Örömmel tölt el, amikor sminktetoválás után látom vendégeim arcán az elégedettséget és azt a bizonyos mosolyt mely eredményes munkámnak köszönhető.

Tetoválásaimat maximalizmussal, precizitással, személyre szabva készítem el. Megtisztelő számomra, hogy hozzátehetek a nők szépségéhez és hiszem, hogy ez a szépség minden Nőnek jár!

Kapcsolódó szolgáltatások