Szemöldök tetoválás

Satír technika

A szemöldöktetoválás satír technikával történő készítése klasszikusnak számít.

A satírozott szemöldöktetoválás helyreállítja a szemöldök eredeti szépségét, de soha nem kelt művi hatást, nem emelkedik ki az arc egészéből, hanem harmonikus egységet alkot azzal.

A satírozott szemöldöktetoválás készítése során először az előre felrajzolt kontúrvonalat készítjük el, majd ezen belül haladva, egyenletesen besatírozzuk ezt a formát.

A minden nap erősebben sminkelő vendégeknek ajánlom!

Gépi szálas technika

A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás számos lehetőséget biztosít minden típusú szemöldök szépségének helyreállításához.

Finom, vékony szálakat tetoválunk a szemöldökszőrök közé.

A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás során finom, vékony szálakat tetoválunk a szemöldökszőrök közé.

Ezzel a technológiával minden esetben visszafogottabb, természetesebb szemöldöktetoválást lehet elérni, mint a satírozott szemöldöktetoválásnál amellett, hogy tökéletesen alkalmas a szemöldök hiányosságainak korrigálására.

A szálazásos módszerrel készülő szemöldöktetoválást azoknak javasoljuk, akiknél elsődleges szempont a szemöldök természetes hatásának megőrzése, nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, vastagságával, esetleg szemöldökük részlegesen hiányos.

Nem javasoljuk viszont ezt a lehetőséget azoknak, akiknél a legfontosabb szempont a szemöldöktetoválás tartóssága, ugyanis a szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás tartóssága rövidebb, mint a satírozott szemöldöké. Ennek oka, hogy a szálazással készült szemöldöktetoválás során a finom hatású szálak eléréséhez csak kevés pigmentet juttathatunk be egyszerre a bőrbe annak érdekében, hogy vékony, az eredeti szálakkal szinte megegyező vastagságú szálakat kapjunk.

A kevesebb bejuttatott pigment hamarabb kikopik a bőrből. Amennyiben növeljük a bejuttatott pigmentek mennyiségét növekszik ugyan a tartósság, de a szálak annál vastagabbá válnak, egyre inkább közelítve a satírozott hatáshoz. A szálazással készült szemöldöktetoválás tartóssága 1-1,5 év ezután szükséges felfrissíteni.

Soft Powder / Púderes technika

A Soft Powder vagy más néven Soft satír, Púderes szemöldök tetoválási technika az eddigi hagyományos satírozási technika természetesebb hatású változata.

Nincs az a rajzolt, kissé merev hatás, mint a hagyományos satírozásnál.

A természetes hatást a szemöldök eleje, és teteje felé történő lágyan felvilágosuló színhatás és a finom púderes színezés biztosítja.

Készítésekor nem készítünk keretet, ezáltal nincs az a rajzolt, kissé merev hatás, mint a hagyományos satírozásnál.

Ezt a fajta szemöldök tetoválási technikát azoknak javasoljuk, akik szeretnék szemöldökük színét hangsúlyozni, formáját tökéletessé és szimmetrikussá tenni, de a szálazott szemöldök tetoválásnál kissé hangsúlyosabb hatást szeretnének a szemöldök látványában elérni, esetleg idegenkednek is a szálazás hatásától.

A Soft Powder tartóssága kb. 2-2,5 év, ezután felfrissítést igényel.

Hibrid Technika

A Hibrid szemöldök tetoválás a szálas technika és a soft powder technikák elegye.

A szemöldök eleje természetes hatású szálakkal készül és folyamatosan alakul át púderes (soft powder) technikává.

Olyan változata is van, amikor a teljes szemöldöktetoválás szálazással készül, de a szálak mögött púderes technikával emelünk ki részeket.

Takács Zita

Takács Zita Kozmetikus, Sminktetováló, Be Glam Alapító

A Szakmám megszállottja vagyok! 14 éves koromban kezdődött, mikor esküvőkön kezdtem sminkelni, a Kozmetikus szakma megszerzésével folytatódott Magyarország legjobb Kozmetikus iskolájában, valamint a Sminktetoválás kitanulásával és tudásom folyamatos fejlesztésével teljesedett ki a szakma iránti “szerelmem”.

Ez egy olyan szakma, amiben mindig van mit tanulni és magasabb szintre fejlődni.

Tudásszomjam olthatatlan, így a továbbképzéseknek köszönhetően mindig a legújabb technikákkal állok napra készen vendégeim számára.

Örömmel tölt el, amikor sminktetoválás után látom vendégeim arcán az elégedettséget és azt a bizonyos mosolyt mely eredményes munkámnak köszönhető.

Tetoválásaimat maximalizmussal, precizitással, személyre szabva készítem el. Megtisztelő számomra, hogy hozzátehetek a nők szépségéhez és hiszem, hogy ez a szépség minden Nőnek jár!

Kapcsolódó szolgáltatások