Arcmasszázsok

Rózsakvarc masszázs


Az egyik legjobb luxus, kényeztető kezelés, mely nem utolsó sorban kívül belül megfiatalít!A Rózsakvarc kövekkel végzett masszázs során mindent átjár a nyugodtság. 

Bőröd tápláló geránium olajat és Anti-Aging hatóanyagokat kap, valamint a kezelés végén különleges rózsa teát kortyolgathatsz. Ha egy órára ki akarsz szakadni a hétköznapok izgalmaiból, fel szeretnéd tölteni bőrödet és lelkedet, gyere és próbáld ki!


Lifting Masszázs


Egy olyan eljárás ahol nem hatóanyagok idéznek elő bőrállapot javulást hanem maga a technika. Ez a masszázs egy kiváló Anti-Aging kezelés, melynek hatására azonnali változás érhető el. 

-Javul a bőrtónus,

-Halványodnak a mimikai ráncok,

-A bőr üde és kellemes tapintású lesz,

-Kúrában alkalmazva tökéletes bőrfiatalító alternatíva!!


Takács Zita

Takács Zita Kozmetikus, Sminktetováló, Be Glam Alapító

A Szakmám megszállottja vagyok! 14 éves koromban kezdődött, mikor esküvőkön kezdtem sminkelni, a Kozmetikus szakma megszerzésével folytatódott Magyarország legjobb Kozmetikus iskolájában, valamint a Sminktetoválás kitanulásával és tudásom folyamatos fejlesztésével teljesedett ki a szakma iránti “szerelmem”.

Ez egy olyan szakma, amiben mindig van mit tanulni és magasabb szintre fejlődni.

Tudásszomjam olthatatlan, így a továbbképzéseknek köszönhetően mindig a legújabb technikákkal állok napra készen vendégeim számára.

Örömmel tölt el, amikor sminktetoválás után látom vendégeim arcán az elégedettséget és azt a bizonyos mosolyt mely eredményes munkámnak köszönhető.

Tetoválásaimat maximalizmussal, precizitással, személyre szabva készítem el. Megtisztelő számomra, hogy hozzátehetek a nők szépségéhez és hiszem, hogy ez a szépség minden Nőnek jár!

Kapcsolódó szolgáltatások